Beszélgetéseim Biegelbauer Palival

Beszélgetéseim Biegelbauer Palival - egy készülő könyv életen innen és túl Szeretettel köszönöm Anyának és Apának

9. Epi-epilógus

 

Ennyi hát a történet, egy hónap története. Egészen pontosan 33 napé. Lelki gyötrődés, kétségbeesés, magasságok, mélységek, ígéretek - barátokkal, Istennel, egyedül.

  Mire eltelik egy hónap, sokat változnak bennem a dolgok. Változok én is velük.

Egy dolgot nem látok változni: anya iránti feltétlen szeretetemet.

Nem tudom, nem is akarom elhagyni, képtelen vagyok rá. Nem én lennék, ha megtenném.

      Szomorúság nélkül nem olyan értékesek az öröm pillanatai sem, elválás nélkül nincs viszontlátás. A halál visszavonhatatlansága teszi értékessé az életet. Az életet, ami így teljes, kerek, egész: minden.  Hiszem, hogy anya szeret, hogy igaz minden szava. Ha pedig igaz, akkor meg fogja találni a helyet és az időt számomra az életében. Hiszek benne. Várok, amíg megoldja az életét, mert azt csak ő teheti meg.  Legálisan, bujkálás és hazudozás nélkül.  Bármennyire szeretném, nem vehetem át tőle a terheket, pedig Isten rá a tanúm, szívesen megtenném, csak ne lássam szomorúnak. De nem tehetem, mert ez az ő élete. Várok, míg ismét beleférek.

A szeretet gyengévé, kiszolgáltatottá tesz - és hihetetlenül erőssé egyszerre. Az egyensúlyt nekünk kell megőriznünk, csak úgy boldogulhatunk.

   Hiszek benne, hogy az életünk fontos pillanatai elrendeltettek. Előbb-utóbb mindig elérkezünk ezekhez a pillanatokhoz. Hogy milyen úton, merre indulunk, és meddig haladunk, tőlünk függ. Az út maga az élet, napjaink egymásutánja. Jó és rossz napjaink, kudarcaink, sikereink. Hiszem, hogy nem véletlen, hogy anyával találkoztam. Nem lehet véletlen, hogy része lett az életemnek, és én is az övének. Nem könnyű út a mienk, göröngyös, hepe-hupás. De a mi utunk, mi választottuk, ahogyan egymást is. Nem könnyű út, de talán épp a nehézsége tanít olyan dolgokra, amelyeket egymás nélkül nem tanulhattunk meg volna. Olyan dolgokra, amelyekre szükségünk van.

Várok anyára, amíg kell. Minden szeretetem, tudásom, bölcsességem nekiadtam.Minden bizalmam az övé. Remélem, tud vele mit kezdeni.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 10
Tegnapi: 5
Heti: 19
Havi: 24
Össz.: 8 005

Látogatottság növelés
Oldal: Beszélgetéseim Biegelbauer Palival -első rész: Egy hónap; 9 fejezet
Beszélgetéseim Biegelbauer Palival - © 2008 - 2019 - barnamelinda.hupont.hu

Az, hogy weboldal ingyen annyit jelent, hogy minden ingyenes és korlátlan: weboldal ingyen.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »